Afbeelding
OranjeTrouw Hardinxveld-Giessendam

Kleurwedstrijd voor Koningsdag

13 april 2021 om 07:32 Activiteiten

H'VELD-G'DAM Met de gemeente en St. Het 4Span is OranjeTrouw Hardinxveld-Giessendam in gesprek hoe dit jaar op afstand toch iets met Koningsdag kan worden gedaan.

Voor de kleintjes wordt een kleurwedstrijd gehouden. Op de site www.oranje-trouw.nl zijn diverse kleurplaten gezet, die kunnen worden gedownload.

Het is de bedoeling deze ingekleurde kleurplaten in bussen of dozen te doen die in de hal van de De Lange Wei, Pedaja en de Tiendwaert worden gezet vanaf maandag 20 april. Die worden dan in de tehuizen opgehangen en door de bewoners gejureerd. De kleurplaten moeten dan ook aan de achterzijde voorzien worden van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Graag voor donderdag 22 april.

Er hebben drie leeftijdscategoriëen; tot 6 jaar, van 6-9 jaar en boven de 9 jaar. Voor alle leeftijdsgroepen en in elk tehuis is er een prijs beschikbaar. De prijswinnaars worden vrijdag 23 april bekend gemaakt en de prijsuitreiking wordt met toestemming van de ouders gefilmd en online gezet.

Op Koningsdag zelf is het de bedoeling om samen met Het 4 span en de Gemeente iets te organiseren. ,,We zijn volop met elkaar in gesprek en volgende week komt dit uitgebreid in Het Kompas."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie