Steeds meer laadpalen in Nederland, maar kan dat niet anders?

18 sep, 17:18 Duurzaamheid
Enter Media
Afbeelding

HARDINXVELD-GIESSENDAM Nederland is koploper op het gebied van laadpalen, maar daarmee wordt ook een zware claim gelegd op de beschikbare ruimte. Hardinxveld-Giessendam telt er momenteel 41 en het aantal groeit nog steeds. En zoals altijd met dit soort groeicijfers beginnen ook de tegengeluiden.

De discussie of elektrisch rijden echt de toekomst is, is wel zo ongeveer beslecht. Nog steeds hoor je links en rechts dat elektrische auto’s een tussenoplossing vormen op weg naar auto’s op waterstof (wat ook elektrische auto’s zijn, maar dan met een oplaadsysteem aan boord), maar als het al zover komt, dan gaan daar nog veel jaren overheen. 

ANWB Autoriteit over alles wat met auto’s te maken heeft, heeft de ANWB. De consumentenbond is er zeker van dat elektrisch rijden de toekomst heeft. ,,Bij de ANWB zijn we ervan overtuigd dat elektrisch rijden het autorijden van de toekomst is. Of elektrisch rijden voor jou nu al interessant is, hangt van meerdere factoren af: hoe je je auto gebruikt, je budget en de eventuele laadmo..

PREMIUM
Afbeelding
Mensen Tanja Verheij over Home Start: ‘Vakantiefoto’s gaan over en weer’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Francis Vlot over yoga: ‘In contact komen met je lichaam’
PREMIUM
Afbeelding
Zorg Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Reclassering zoekt vrijwilligers voor begeleiding zedendaders
PREMIUM
Afbeelding
Zakelijk Oprichter van 3D Scan Solutions: Pionieren met een revolutionaire techniek
PREMIUM
Afbeelding
Zakelijk Frank Plattel komt overal binnen, maar mét toestemming