Afbeelding
Huis3
Huis3

Huis3 beklimt de Mont Ventroix

Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM In het eerste weekend van juni gaat een groep van ruim 40 mannen en vrouwen voor Huis3 de Mont Ventoux beklimmen. Dit Huis3-wielrenteam is door RVM Kunststoffen BV en JB Hydraulics BV, beiden uit Sliedrecht, van een complete outfit voorzien. 

Voor sommige van de renners wordt het een hele uitdaging om deze berg te beklimmen. Een klim bestaat namelijk uit 20 kilometer fietsen waarbij 1596 hoogtemeters worden overbrugd. Anderen zullen zich inspannen om de berg twee of zelfs drie keer te bedwingen, vandaar de naam Mont Ventroix.

Dit Huis3-wielrenteam zamelt met deze actie geld in om de actie Huis3 te ondersteunen en zodoende zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF.

Om deelnemer te mogen zijn van deze Huis3-wielrenselectie moet iedere renner minimaal €500,- sponsorgeld meebrengen. Per 23 april had het Mont Ventroix Huis3-wielrenteam de sponsorteller al op €31.818,- staan.

Het Mont Ventroix Huis3-wielrenteam vraagt hen te steunen en geld te doneren voor het onderzoek naar kanker. Op de site www.huis3.nl is via “acties”, een Mont Ventroix-donatiebutton te vinden. Vermeld dan bij “met bericht” de Mont Ventroix-renner(s) die worden gesteund door de donatie.

Per 23 april 2022 staat de totaalteller op €110.027,-- voor Huis3 / KWF.

advertentie