Afbeelding
Foto door form PxHere

Trends in uiterlijke verzorging

Partnercontent

Vlak bij de Nationaal Park De Biesbosch ligt Hardinxveld-Giessendam. Hardinxveld-Giessendam is een ideale plek om te verblijven als je het natuur- en recreatiegebied de Biesbosch wilt verkennen. In de Biesbosch is genoeg te zien en te doen. Je kan hier uitgestrekte wandelingen maken, hele middagen rondfietsen, maar ook met boottochtjes meegaan of tentoonstellingen bezoeken. De Biesbosch biedt vermaak voor het hele gezin!

Geef je voeten de nodige zorg

Het is een aanrader om voordat je lange wandeltochten door De Biesbosch onderneemt je voeten laat verzorgen bij een van de pedicures in en rondom Hardinxveld-Giessendam. Met je voeten in topconditie heb je meer oog voor al het natuurschoon op lange wandelingen. Denk wel voordat je gaat wandelen aan het dragen van goede wandelschoenen. Mocht je een lange wandeling achter de rug hebben en voetklachten hebben zoals blaren, eelt of een likdoorn. Ook dan ben je van harte welkom langs te gaan bij een van de pedicures en zij verhelpen of verlichten je klachten. Je voeten zijn weer klaar voor een nieuw seizoen.

Gun jezelf een update en blijf op de hoogte van de laatste haartrends

Ook voor de nieuwste haartrends kan je in Hardinxveld-Giessendam goed terecht. Het aanbreken van het lente/zomerseizoen is bij uitstek een goede gelegenheid voor een nieuw kapsel. Kies je voor een zomers haarkleurtje of laat je je inspireren door een van de laatste trends? Ook kun je hier natuurlijk terecht voor de maandelijkse knipbeurt. Het kan allemaal, de kappers staan voor je klaar om je te adviseren en voorzien van een fris kapsel zodat ook jij er weer stralend uitziet deze zomer.

De laatste nageltrends 

Wil je helemaal goed voorbereid zijn op het lente/zomerseizoen dan breng je een bezoekje aan een van de nagelstudios die Hardinxveld-Giessendam rijk is. Hier kun je terecht voor de verzorging en styling van je nagels of kunstnagels. Je komt helemaal tot rust, terwijl de nagelstyliste je nagels tot in de puntjes verzorgt en klaarmaakt voor het nieuwe seizoen. De professionele stylisten adviseren je tevens welke methode het beste bij je wensen aansluit. Het doel blijft natuurlijk om de nagels en natuurlijk en prachtig uit te laten zien.

advertentie
advertentie