Henk van Aken (links) en Robert Boogaard van Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen in Hardinxveld-Giessendam.
Henk van Aken (links) en Robert Boogaard van Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen in Hardinxveld-Giessendam. Privé
Advertorial

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen: ‘Meer ijzers in het vuur’

Zakelijk

H’VELD-G’DAM Onafhankelijk en betrokken: dat zijn Henk van Aken en Robert Boogaard van Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen in Hardinxveld-Giessendam. Henk en Robert richten zich vooral op de advisering en bemiddeling op het gebied van hypotheken en verzekeringen, bijvoorbeeld voor belangstellenden voor het nieuwbouwproject De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam.

door Eline Lohman

Er zijn niet veel onafhankelijke tussenpersonen in Hardinxveld-Giessendam als het gaat om hypotheken en verzekeringen, volgens Henk en Robert. De twee heren zijn zeker onafhankelijk, want zij kunnen putten uit 35 hypotheekverstrekkers voor wanneer iemand een hypotheek wil afsluiten. ,,Bij nieuwbouw is het vooral belangrijk om kopers goed bij te staan en hen te adviseren over zaken die anders zijn dan bij de koop van een bestaande woning”, vertelt Robert. ,,Wij kunnen hen van A tot Z begeleiden bij de aankoop van hun (nieuwbouw-) woning. We hebben door onze contacten met die 35 hypotheekverstrekkers vele ijzers in het vuur. Daarbij kijken we naar wat iemand belangrijk vindt als het gaat om een hypotheek. Dat kan van alles zijn: de hoogte van de maandlasten nu en in de toekomst of hypotheekrenteaftrek, wat je (extra) kunt en wilt aflossen, of je een aflossingsvrije hypotheek wilt, want die kan soms nog steeds goed van pas komen. Als we deze wensen in beeld hebben, dan pas kijken we binnen de passende aanbieders naar welke partij qua voorwaarden het best uitkomt en de goedkoopste is.” 

GROTE KRACHT Het kleinschalige van onze onderneming is de grote kracht van Van Aken & Boogaard, vindt Henk. ,,Samen met de - potentiële - kopers spreken wij bij hen thuis of op onze kantoren het hele proces door. We proberen kopers volledig te ontzorgen. Dat is ook één van onze kernwaarden. Omdat we de onderneming met z’n tweeën runnen, zijn we persoonlijk en toegankelijk richting onze klanten. Ook in deze tijd - we proberen contact te houden via telefoon, mail, WhatsApp en/of videobellen. En in de avonduren zijn we ook bereikbaar. Wij zijn echt mannen van hier; we komen onze klanten overal tegen en dat zorgt voor een grote betrokkenheid, waarbij ten allen tijde de insteek is het vooral heel goed te willen doen. We behandelen als onze klanten alsof we voor onszélf een hypotheek afsluiten of financieel advies vragen.” 

Op 13 april komen de appartementen van project De IJzergieterij in de verkoop. Daar kijken Robert en Henk al naar uit. Robert: ,,Het is qua aantal woningen een van de drie grote projecten in Hardinxveld-Giessendam. We laten daar graag ons gezicht bij zien als tussenpersoon - het is een perfect project met een ruim aanbod aan diverse woningen voor verschillende doelgroepen. De IJzergieterij is echt een aanwinst voor het dorp. Wij kunnen toekomstige bewoners niet alleen bijstaan met een hypotheek, maar ook met verzekeringen, zoals een schadeverzekering, levensverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zo creëren we financiële rust. Maar er is meer: als je een huis te verkopen hebt, voordat je in je nieuwbouwwoning trekt, zijn er meerdere zaken die extra aandacht verdienen. Zoals dubbele maandlasten waar je rekening mee moet houden en de opbrengst van de huidige woning. Daarom is een gesprek met een financieel adviseur belangrijk en van grote - financiële - waarde.” 

Info: www.vanakenboogaard.nl

advertentie
advertentie