Britt Hageraats voor het nieuwe pand van De Gebitskliniek
Britt Hageraats voor het nieuwe pand van De Gebitskliniek Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
Advertorial

De Gebitskliniek verhuist

Zakelijk

SLIEDRECHT De Gebitskliniek gaat verhuizen. Kerkbuurt 107, naast het Sliedrechts Museum, waar voorheen Vögele en Miller & Monroe huisde, wordt omgebouwd tot een tandartspraktijk met de modernste apparatuur en behandelmethodes. ,,In het pand van duizend vierkante meter verwezenlijken we onze droompraktijk.”

door Suzanne Heikoop

Britt Hageraats van De Gebitskliniek lacht breeduit als ze het over de nieuwe praktijk heeft. ,,Zes jaar terug startten we met De Gebitskliniek aan de Sliedrechtse Kerkbuurt. Het begon met één behandelkamer. Het team werkte hard om stabiel te groeien en onze patiënten te allen tijde optimaal te helpen en zich op hun gemak te laten voelen. Twee uitbreidingen van het pand bood plaats aan nog vier behandelkamers. In februari 2021 namen we de praktijk van tandarts Yousfi aan de Gantelweg over. We zijn heel blij met die locatie, maar toch bleef het kriebelen om een nieuwe praktijk naar eigen inzicht in te richten welke ruimte had om beide praktijken samen te voegen. We zochten naar een plek voor onze droompraktijk, een huiselijke plek met voldoende kamers en ruimte voor groei. Deze vonden we heel dichtbij; aan de overkant van de straat!”

Het voormalige Vögele-pand is nog niet meteen klaar voor de tandartspraktijk. ,,We zitten nu in de tekenfase, in januari start een gespecialiseerd bedrijf met het strippen en de wederopbouw van het pand. Een tandartspraktijk moet aan de allerhoogste eisen voldoen en ook de gevel moet in lijn worden gebracht met het nieuwe Kerkbuurt-beleid.” 

We hebben ons eigen tandtechnisch laboratorium

Ze vervolgt: Ons doel is om het pand zo energieneutraal mogelijk in te richten en te laten draaien, dus daar moeten ook aanpassingen voor gedaan worden. De meeste tandartspraktijken zijn heel kil en klinisch ingericht. Daar gaan we niet in mee. Warm en ontspannen zijn de peilers. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen in onze praktijk. Tandartsbezoeken moeten pijnloos en aangenaam zijn en daar streven we naar met onze inrichting en technieken. Daarmee zijn we vrij uniek in Nederland.”

De Gebitskliniek mag zich straks één van de modernste praktijken van Nederland noemen. ,,In ons nieuwe pand kunnen we alle specialisaties in huis aanbieden: Reguliere mondzorg, orthodontie, cosmetische behandelingen, prothetiek en implantologie, en we hebben ons eigen tandtechnisch laboratorium. Ondanks dat we inzetten op groei, zetten we in op kleinschalig, persoonlijk en benaderbaar. Zelfs de geur is afgestemd op een ontspannen ervaring. Kerkbuurt 107 wordt een hele fijne kliniek voor ons team en voor onze cliënten. In de zomer van 2022 hopen we iedereen daar te verwelkomen!

De Gebitskliniek zoekt assistentes en receptiemedewerkers met ervaring in de tandheelkunde. Voor de locatie aan de Gantelweg wordt een nieuwe huurder gezocht. Bij interesse kan contact worden opgenomen met Britt Hageraats.

De Gebitskliniek, Kerkbuurt 126 en Gantelweg 2, Sliedrecht, 0184-636964, www.degebitskliniek.nl

Het huidige en het nieuwe pand zitten schuin tegenover elkaar op de Kerkbuurt.
advertentie