André Vlot rekent de eerste bril af in het nieuwe pand. André wilde perse de eerste bril kopen in het nieuwe pand!
André Vlot rekent de eerste bril af in het nieuwe pand. André wilde perse de eerste bril kopen in het nieuwe pand! Van Leeuwen Opticiens

Van Leeuwen Opticiens verhuisd naar nieuw pand

2 november 2022 om 07:32 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM In het welbekende pand van Sportshop André Vlot heeft Van Leeuwen Opticiens sinds vrijdag de deuren voor het publiek geopend. Zij zijn verhuisd vanaf Den Bogerd 10 naar de Peulenstraat 207.

door Esther Coumans

Vorige week donderdagvond vond de informele opening plaats met familie en vrienden en diverse Hardinxveldse ondernemers. ,,Met de Hardinxveldse inbreng was het een complete avond”, geeft Wouter van Leeuwen aan. Ook André Vlot ontbrak niet in het gezelschap. Hij wilde met zijn eigen ogen zien hoe zijn oude winkel was geworden. En André Vlot wilde per se als eerste een bril kopen. 

Erg leuk om te vermelden is dat vader Van Leeuwen (81) bij de opening aanwezig was. Ondanks zijn leeftijd nog steeds enthousiast. Hij is zelf in 1966 begonnen als opticien. ,,Het was heel mooi dat hij erbij kon zijn en dit allemaal op de achtergrond kon meemaken. Dat is toch wel heel bijzonder.”

De reacties zijn overweldigend. ,,Iedereen is echt razend enthousiast”, zegt hij bescheiden. ,,Maar het is ook werkelijk echt mooi geworden. Wij waren zelf ook verrast hoe mooi de winkel nu is. De sfeer en de ruimte, het is echt top. Het is echt de moeite waard om het te komen kijken”, laat Wouter van Leeuwen weten.

André Vlot rekent de eerste bril af in het nieuwe pand. André wilde perse de eerste bril kopen in het nieuwe pand!
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie