Afbeelding
Go WS
Denksporten

Dammen, go en schaken in de regio

10 maart 2023 om 20:31 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM Net als bridgen zijn ook dammen go en schaken heerlijk thuis te spelen, mits je een bord en stukken bezit. Voor dammen en schaken kan het bij slome tegenstanders ook van pas komen een speelklok te hanteren. Wil je graag clubsfeer proeven of op zoek zijn naar medespelers kun je terecht/zoeken bij:

Gorcumse Dam Club heeft een pagina op Facebook en speelt op maandagavond in het Bruisend Hart (Hoornaar) op de clubavonden van VGO-Hoornaar.

Meer informatie op: https://nl-nl.facebook.com/gdcgorinchem

Goclub Gorinchem Wabi-Sabi heeft een wekelijkse speelavond op de donderdag. Vanaf 20.00 uur wordt er gespeeld in Grand Café Tax, Groenmarkt 12, Gorinchem. Voor mooie partijen met een drankje, een praatje en gezelligheid, en uitleg aan geïnteresseerden waarom dit spel zo boeiend is.

Op internet is de club te vinden op: www.gobond.nl/node/3330

Meer informatie ook op:  Goclub Gorinchem Wabi-sabi | Facebook

De Gorcumse Schaak Club werkt gezamenlijk met Sliedrecht, Hardinxveld en Giessenburg met speelgelegenheid op dinsdag en zaterdag en voor kinderen en jongeren in het Fortes lyceum. Er zijn tal van competies en grotere en kleinere toernooien, terwijl er ook aan regionale en landelijke competities wordt deelgenomen.

Voor meer informatie, zie: https://www.giessenlinge.nl

advertentie
advertentie