Afbeelding
ZHZActueel.nl

Vermist meisje (15) en jongen (16) aangetroffen in nachtelijke zoektocht Hardinxveld

11 februari 2021 om 10:13 Overig

H’VELD-G’DAM Het 15-jarige meisje en de 16-jarige jongen die sinds woensdagavond 10 februari waren vermist, zijn in de nacht van woensdag op donderdag 11 februari aangetroffen in Hardinxveld-Giessendam. De moeder van het 15-jarige meisje en de politie laten dat aan ZHZActueel weten. Een politiehelikopter vloog rond 04.00 uur boven Hardinxveld-Giessendam om te zoeken naar het vermiste kind.

De politie startte woensdagavond de zoektocht naar het vermiste meisje, die mogelijk samen met een 16-jarige jongen zou zijn. Zowel in Zwijndrecht, de woonplaats van het meisje, als in de omgeving van Giessenburg werden burgernetacties gestart met het signalement van de vermiste tieners. De burgernetactie werd na anderhalf uur afgesloten maar de vermiste kinderen waren nog niet terecht. De moeder van het meisje uit Zwijndrecht deelde een foto in de hoop dat mensen haar zouden herkennen.

De zoektocht van de politie ging onverminderd door. Op het nachtelijke tijdstip vloog een politiehelikopter boven Hardinxveld-Giessendam, waar het meisje en de jongen rond 04.15 uur in goede gezondheid werden aangetroffen. De twee zijn naar het politiebureau gebracht en met hun familie herenigd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie