Kringloop De Cirkel opent 3 juni weer de deuren!

30 mei 2020 om 22:36 Winkels Deel je nieuws

Woensdag 3 juni zet kringloop De Cirkel  de deuren weer open voor haar klanten. De kringloopwinkel sloot in maart haar deuren toen de Corona crisis zijn kop op stak.

Een looproute is er op de vloer geplakt, een kuchscherm hangt er voor de toonbank en uiteraard ontbreekt de ontsmettingsmiddel bij de ingang ook niet. 

De winkel wordt opengesteld voor ongeveer 11 klanten. Wanneer blijkt dat het echt druk wordt voor de deur, worden de klanten gevraagd hun bezoek aan de winkel te beperken tot een half uur 'kringloop-plezier' , Bij het afrekenen zou het erg fijn zijn wanneer iedereen met pinpas betaalt  zodat de vrijwilligers zo min mogeljik lijfelijk contact hebben.
Helaas zullen de kopers zelf voor vervoer moeten zorgen, wanneer er een groot meubelstuk word gekocht of gebracht. Anderhalve meter afstand houden, is te lastig voor de transportmannen, dus de bus zal voorlopig niet rijden. 
Klanten kunnen ook vanaf 3 juni weer spullen inleveren! Gezien de vele opruimwoedes in het hele land, de eerste weken van de Coronatijd,  hopen de vrijwilligers van De Cirkel dat niet iedereen de eerste week, hun met zorg,  uitgezochte spulletjes komt inleveren. Wellicht mag het nog een weekje langer bij iedereen in de opslag staan.

advertentie
advertentie