Het Rivasgebouw aan de Pietersweer
Het Rivasgebouw aan de Pietersweer Hannie Visser-Kieboom

Inloopavond Pietersweer over nieuwbouwplannen in Hardinxveld-Giessendam

21 februari 2024 om 09:04 Activiteiten

[HARDINXVELD-GIESSENDAM De gemeente houdt dinsdag 27 februari in het Rivasgebouw een inloopavond over de plannen met Pietersweer 32, 34 en 36. Op de locatie komt in elk geval nieuwbouw voor de scholen. Omwonenden zijn per brief uitgenodigd. 

Gemeente Hardinxveld-Giessendam, basisscholen De Driemaster en Ichthus, peuterspeelzalen De Fliere uiter en De Snaters en Buitenschoolse Opvang Partou hebben de handen ineens geslagen om te gaan werken aan nieuwbouw voor beide scholen. Op de locatie komt in ieder geval de nieuwbouw voor de scholen. Daarnaast biedt de locatie ruimte voor groen en wonen. Tijdens de inloopavond wil de gemeente in gesprek met de aanwezigen over wat zij juist wel en wat niet willen aan de Pietersweer. 

Hoe het gebied er straks uit gaat zien, wordt vanuit drie invalshoeken onderzocht: beleid vanuit de gemeente, wensen vanuit de politiek en wensen vanuit de omgeving. Omwonenden hebben een uitnodiging gekregen per brief, maar ook anderen zijn welkom. De bijeenkomst met vrije inloop is van 19.00-21.00 uur in het Rivas gebouw, Pietersweer 36 in Hardinxveld-Giessendam. 

advertentie
advertentie