Rommelmarkt bij de Parel
Rommelmarkt bij de Parel Richard van Hoek Fotografie

55e Rommelmarkt in en om De Parel in Hardinxveld-Giessendam

13 april 2024 om 13:31 Activiteiten

HARDINXVELD-GIESSENDAM In en om de Parel wordt zaterdag 20 april voor de 55e keer een rommelmarkt gehouden. De opbrengst komt ten goede aan het opknappen van een zaal in de Parel en aan de pioniersgemeente Noorderlicht. 

Boeken, speelgoed, puzzels en spellen, huisraad, kleding en nog veel meer wordt te koop aangeboden. De rommelmarkt begint om 9.00 uur en stopt om 13.00 uur. Ook is het restaurant geopend voor een bakje koffie, kom soep of een heerlijk frietje. Buiten bakken ze pannenkoeken, hamburgers en oliebollen.

Voor de kinderen hebben ze de grabbelton gevuld en kan er weer envelop getrokken worden, altijd prijs. De snoepkraam staat vol met lekkers. Kortom, teveel om op te noemen. Ook worden er loten verkocht en het rad van avontuur gaat ook draaien met hele mooie prijzen. Bij het opbod hebben we weer leuke spullen zoals twee elektrische fietsen en een reep chocola van een meter! Daar wil je toch bij zijn?

De opbrengst van de rommelmarkt is dit jaar voor de Parel om een zaal op te knappen voor verhuur. Lea van de Riet – Luijten en de ondersteuningscommissie van de pioniersgemeente Noorderlicht krijgt ook een gift. Oud gemeentelid Corine Zonnenberg is sinds 2022 predikant van de pioniersgemeente Noorderlicht Charlois in Rotterdam. De missie van het Noorderlicht Charlois is “Impact hebben op mensen in Rotterdam door Jezus Christus te volgen”. Noorderlicht is grotendeels afhankelijk van giften. De kerk zelf is te klein om alle kosten te dragen. Er is veel armoede en er zijn veel hulpvragen.
https://noorderlichtrotterdam.nl/

.

advertentie
advertentie