Afbeelding
Bewegen Werkt

Training 'Gezond eten, bewegen en leven'

1 oktober 2020 om 09:11 Activiteiten

GIESSENBURG Inwoners van gemeente Molenlanden kunnen vanaf vrijdag 16 oktober weer deelnemen aan de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’. In acht weken wordt gewerkt richting een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en (beweeg)coach. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten op vrijdagochtenden van 9.00 tot 11.30 uur in de Dorpskamer in Giessenburg. Deelname is gratis.

Het programma ‘Gezond eten, bewegen en leven’ is een initiatief van de gemeente Molenlanden in samenwerking met Bewegen Werkt en GGD Zuid-Holland Zuid.

,,We worden steeds ouder, maar niet per definitie gezonder”, zegt Amira Shawky, coach bij Bewegen Werkt. ,,Het zetten van de stap naar een gezonde leefstijl is niet altijd gemakkelijk. Iedereen die dit graag wil, maar een steuntje in de rug nodig heeft is welkom. Daarnaast leert de ervaring dat de training ook een mooie manier is om nieuwe mensen te ontmoeten.” Diëtist en (beweeg)coach wisselen elkaar af tijdens de training. Amira: ,,Dat zorgt voor een compleet programma, waarin zowel beweegactiviteiten plaatsvinden als dat er nuttige informatie en tips over gezonde voeding verstrekt wordt.” Alle inwoners van de gemeente Molenlanden kunnen zich aanmelden.

De gratis training ‘Gezond eten, leven en bewegen’ bestaat uit acht bijeenkomsten, op vrijdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur in de Dorpskamer aan de Breestraat 2 in Giessenburg. De bijeenkomsten vinden plaats van 16 oktober tot en met 4 december. Aanmelden: Amira Shawky amira.shawky@bewegenwerkt.nl of 06–15948002. Met haar vindt ook een korte telefonische intake plaats, na aanmelding.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie