Stichting Ontmoeting: collecte voor dak- en thuislozen.

19 juni 2014 om 00:00 Activiteiten

Hardinxveld-Giessendam, 19 juni 2014

Collecte voor dak- en thuislozen

Het plaatselijk comité van Stichting Ontmoeting houdt in week 27 ( 30 juni - 5 juli 2014) de jaarlijkse huis-aan-huiscollecte. Daarmee zamelt het comité geld in voor de professionele hulpverlening aan dak- en thuislozen.

De Stichting Ontmoeting heeft verschillende locaties in Nederland. De hulp aan dak- en thuislozen varieert van praktische diensten zoals eten en een douche tot intensieve (woon)begeleiding. Het meest dichtbij is het dienstencentrum in Rotterdam, waar dak- en thuislozen terecht kunnen voor hun eerste levensbehoeften, zoals douchen en kleding wassen. Daarnaast biedt Ontmoeting op voornoemde locatie een groot aantal diensten zoals cursussen, werkbegeleiding, dagbesteding, etc. Bezoekers kunnen ook bij Stichting Ontmoeting een kamer huren en woonbegeleiding ontvangen.

Het comité Drechtsteden ondersteunt de Stichting door geld in te zamelen en bekendheid te geven aan het werk van Stichting Ontmoeting. Voor meer informatie over de doelstelling en de werkzaamheden van de Stichting, verwijzen wij u graag naar www.ontmoeting.org.

advertentie
advertentie