Afbeelding
Riverside car classic

Inschrijving gestart voor klassiekerrally in en rond Drechtsteden

24 juli 2021 om 11:36 Activiteiten

DORDRECHT De organisatie van de klassiekerrally Riverside Car Classic 2021 heeft, na het wegvallen van de oorspronkelijke datum, zaterdag 18 september als nieuwe datum voor de editie van dit jaar gekozen. Er daarbij op vertrouwend dat ná half augustus het aantal beperkingen vanwege corona niet toeneemt. Want de ‘RCC’ ontvangt mensen (op anderhalve meter) en maakt gebruik van horeca. Dus er staat veel op het spel. ,,We rekenen er toch wel een beetje op dat we nu eindelijk mogen gaan rijden”, aldus organisatoren Stefan de Kreek en Harry Eskes. 

De inschrijving voor equipes met hun oldtimer of youngtimer voor de Riverside Car Classic 2021 is open. ,,We hebben de eerste inschrijvingen binnen en hopen dat er vele volgen, zodat we een mooi gevarieerd deelnemersveld krijgen. Auto’s die een geldig kenteken hebben en de weg op mogen én ouder zijn dan 30 jaar, zijn welkom. Je rijdt twee prachtige routes door en rond de Drechtsteden.”

MOBIEL ERFGOED Er zijn zoveel classic cars (oldtimers) en youngtimers in de Drechtsteden en plaatsen eromheen. ,,Het is ons mobiele erfgoed, maar soms zien we ze zo sporadisch op de weg. Voor de 2021-editie hopen wij dat veel klassiekerbezitters actieve rijders worden”, zeggen De Kreek en Eskes. ,,Onze oproep: kom meerijden en steun bovendien de KNRM als goed doel. Van het inschrijfgeld van 135 euro per equipe van 2 personen gaat zoveel mogelijk geld daarheen. Dus, laat je auto shinen, ontmoet leuke mensen, geniet van de routes plus een heerlijke lunch op een prachtige plek.”

Inschrijven kan via de site (www.car2business.nl/inschrijfformulier) of via de QR-code als je de flyer ergens hebt meegenomen.

advertentie
advertentie