Rommelmarktspullen
Rommelmarktspullen www.pixabay.com/domeckopol

Spullen inleveren of op laten halen voor rommelmarkt in de Parel

17 maart 2023 om 15:02 Activiteiten

HARDINXVELD-GIESSENDAM De rommelmarktcommissie van de Hervormde Gemeente Giessendam- Neder-Hardinxveld is bezig met het verzamelen van spullen voor de rommelmarkt. Deze vindt plaats op zaterdag 15 april in en om de Parel, Talmastraat 9. Om deze rommelmarkt weer tot een succes te maken, kunnen ze nog volop tweedehands spullen gebruiken. Daarom de oproep aan iedereen: kijk de zolder, de schuur en de kasten eens kritisch na en ruim lekker op. 

Bijna alle spullen zijn welkom zoals kleding, huisraad, speelgoed en boeken. Grote meubels zoals kasten, banken, orgels, tv en dergelijke kunnen niet worden ingeleverd.

De spullen kunnen zelf worden gebracht op dinsdag 21 maart tussen 19.00 en 21.00 uur en op zaterdag 25 maart tussen 9.30 en 11.30 uur. Het adres van de opslagloods is Schrank 9. De spullen kunnen eventueel ook worden opgehaald. De ophaalavond vindt plaats op dinsdag 21 maart. De andere ophaalavonden zijn 28 maart en 4 april.

Wie spullen heeft voor de rommelmarkt kan dit opgeven via het volgende e-mailadres: rommelmarkt@hghg.nl. Graag adres vermelden en om wat voor spullen het gaat. Daarnaast is het mogelijk te appen of bellen naar Marieke Kraaiveld op werkdagen tussen 18.00 – 19.00 uur op het volgende telefoonnummer: 06-45724604.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie