van links naar rechts: Vincent (medewerker Verkoopklaar), Sam (medewerkster Verkoopklaar), Koen (Supermarktmanager), Bo (Assistent Supermarktmanager)
van links naar rechts: Vincent (medewerker Verkoopklaar), Sam (medewerkster Verkoopklaar), Koen (Supermarktmanager), Bo (Assistent Supermarktmanager) AH Hardinxveld

‘We willen iedereen graag helpen’

3 december 2020 om 11:24 Corona

H’VELD-G’DAM ,,Het hamsteren was echt heel bizar om mee te maken”, laat Bo Snoek, assistent manager van Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam weten. ,,Voor ons als medewerkers was het ook moeilijk in het begin om alle maatregelen goed toe te passen. De schermen bij de kassa’s moesten er komen, strepen op de grond, de winkelwagens, het desinfecteren. Het was uitvinden en uitvoeren, maar toen dat eenmaal allemaal geregeld was, verliep het goed. Gelukkig weten onze klanten nu dat het niet nodig is om te hamsteren. Wel zou het goed zijn als meer klanten vanaf een boodschappenlijstje zouden werken voor een hele week. Dan hoeven ze minder vaak in de winkel te komen. Ons advies is nog steeds, kom alleen, maar dat is toch soms moeilijk. Mensen zijn vaak gewend om samen boodschappen te doen. Probeer dat te minderen.” 

De AH in Hardinxveld heeft ook met uitval van personeel te maken door het testen op corona en quarantaine. ,,Het was soms wel schipperen”, bekent de assistent manager. ,,Maar we mogen ons in onze handjes knijpen dat het uiteindelijk goed verlopen is en nog steeds.” Ze laat weten dat ze soms telefonische opties geeft aan klanten die advies willen over het winkelen. ,,We hebben allemaal blauw bloed hier in de AH en we willen iedereen graag helpen, dus we staan klanten graag te woord en helpen waar we kunnen. Wij zijn ook echt onwijs trots op het aanpassingsvermogen van onze medewerkers.” 

Een tip die de assistent manager wil meegeven is om echt op rustige tijden te komen winkelen. ,,Kom juist eens een keer aan het begin van de week en net na de lunch. Dan is het echt een stuk rustiger. We verwachten nu rond de feestdagen wel dat het wat drukker gaat worden, maar wij adviseren klanten daarom om al eerder hun houdbare artikelen voor de feestdagen in te slaan. Ondanks alles zijn we nog steeds super blij dat mensen nog steeds bij ons komen. ”

Bo Snoek, assistent manager Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam 

advertentie
advertentie