Wim de Ruiter is de lijsttrekker van het CDA Hardinxveld-Giessendam.
Wim de Ruiter is de lijsttrekker van het CDA Hardinxveld-Giessendam. Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Kandidatenlijst CDA Hardinxveld-Giessendam vastgesteld

Gemeenteraadsverkiezingen

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De leden van het CDA hebben eind 2021 in haar ledenvergadering de kandidatenlijst vastgesteld.

De leden hebben in oktober als lijsttrekker Wim de Ruiter gekozen. Op nummer 2, 3 en 4 staan respectievelijk Timon van Zessen, Wim Kafoe en Leo Vlot. De kandidaten komen uit Beneden- en Boven-Hardinxveld.
De betrokkenheid van deze mensen bij hun dorp, hun kerk, hun gezin, hun werk en/of hun sportvereniging is het draagvlak voor hun inzet in hetdorp. Voor het CDA is het belangrijk dat mensen tot persoonlijke groei komen door verantwoordelijkheid voor elkaar te nemen.

Het CDA zet in op de betrokken burgers om de onderlinge verbondenheid te versterken. Dit alles onder het motto: Voor een dorp waarin iedereen zich gehoord voelt!

,,Wij zijn blij dat ten opzichte van 2018 veel nieuwe gezichten onze lijst willen versterken, waaronder een aantal jongeren. Eén van die twee jongeren behoort tot de jongste leden van CDA Zuid-Holland. Een lijst met zowel ervaring als jeugdig elan!”

Kandidatenlijst:

Wim de Ruiter

Timon van Zessen

Wim Kafoe

Leo Vlot

André Klop

Ria Koppelaar

Wolter Smit

Joost van Barneveld

Henk Prins

David Koppelaar

Wil van Iperen

Chris Tol

Hans Bout

Teus Boerman

advertentie