De Koperen Knop zoekt vrijwilligers

17 september 2018 om 10:35 lokaal

H'VELD-G'DAM Hoewel de zomer van 2018 nog gaande is, start Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam binnenkort met de verdergaande voorbereidingen voor 2019. Omdat er behoefte blijkt te zijn aan meer vrijwilligers, die het bestaande team komen ondersteunen, is dit een oproep voor medewerkers ter vervulling van vacatures op verschillende werkgebieden. De vacatures zijn terug te vinden op www.koperenknop.nl.

In het museum werken in totaal zo'n 130 vrijwilligers. De functies zijn gevarieerd en boeiend en kunnen in overleg met de directeur naar eigen inzicht worden ingevuld. De Koperen Knop kent een modern vrijwilligersbeleid met overlegstructuren en functioneringsgesprekken met een nadrukkelijk tweesporenbeleid. Het museum ziet de vrijwilligers als de ambassadeurs van haar organisatie. De werkzaamheden vergen in normale omstandigheden een tot twee dagdelen per week.

Wie in een functie geïnteresseerd is of eerst een persoonlijk gesprek op prijs stelt, kan contact opnemen met directeur Alida Ambachtsheer een afspraak maken: 06-14148618 of koperenknop@koperenknop.nl.

advertentie
advertentie