Henk de Vree opnieuw lijsttrekker PVV Zuid-Holland

29 januari 2019 om 11:25 lokaal

H'VELD-G'DAM / DEN HAAG Hardinxvelder Henk de Vree is opnieuw lijsttrekker van de PVV Zuid-Holland bij de Provinciale Statenverkiezingen. De partij maakte vorige week de kandidatenlijst bekend. De Vree gaat voor zijn derde termijn in de Provinciale Staten. De verkiezingen zijn woensdag 20 maart.

,,Ik ben heel blij met de voordracht, het is geweldig dat ik opnieuw de PVV mag vertegenwoordigen in de belangrijkste provincie van Nederland. Wij zijn de partij die niet met beloften komt, maar zich echt inzet voor de inwoners van Zuid-Holland", reageert De Vree.
,,De komende tijd speelt onder meer de verbouwing van het provinciehuis voor 51 miljoen euro en dan rekenen we nog niet eens eventuele asbestsanering. Veel wordt gesloopt, het moet klimaatneutraal worden en dat mag alles kosten. Daar verzetten we ons als PVV tegen. Ook pleiten we voor meer sociale woningbouw in de provincie Zuid-Holland." De PVV was voor verbreding van de A15 en hebben daar dus ook ons hard voor gemaakt.
De 65-jarige De Vree is sinds 2011 Statenlid en tegenwoordig ook fractievoorzitter van de PVV die met acht zetels momenteel de op een na grootste partij is in de Provinciale Staten.,,De PVV is de enige partij die overeenkomt met de kijk die ik op de maatschappij heb", aldus de lijsttrekker. ,,Denk bijvoorbeeld aan het gevaar van de verder oprukkende islam, maar ook aan de klimaatgekte. Beide behoren tot mijn portefeuille bij de provincie."

Van 2006 tot 2011 zat De Vree namens de TAB in de gemeenteraad van Hardinxveld. Ook heeft hij een aantal jaar in Sliedrecht gewoond. De PVV laat weten vanaf half februari campagne te gaan voeren in verschillende plaatsen in Zuid-Holland, waaronder in het buurdorp.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie