Grootmoeders menu bij Aan Tafel in de Peulenhof

lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 21 augustus a.s. serveren de koks van Waardeburgh bij Aan Tafel in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam een overheerlijk grootmoeders menu. Als voorgerecht krijgt u heldere groentesoep. Daarna wordt er andijviestamppot met spekjes geserveerd en een grootmoeders gehaktbal. Als nagerecht is er yoghurt met honing.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers in de Peulenhof. Belangstellenden zijn vanaf 12.30 uur van harte welkom. De kosten bedragen €11,00  exclusief consumpties. Bent u lid van Waardeburghplus? Dan betaalt u €10,50. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 16 augustus a.s. bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via telefoonnummer (0184) 61 77 22.

De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

advertentie