Vogelshow v.v. Vogelvreugd
Vogelshow v.v. Vogelvreugd v.v. Vogelvreugd

Ledenwervingsactie v.v. Vogelvreugd te Hardinxveld-Giessendam

16 januari 2021 om 18:15 Lokaal Deel je nieuws

Ledenwervingsactie v.v. Vogelvreugd te Hardinxveld-Giessendam

Al jaren zijn de inwoners van Hardinxveld-Giessendam gewend dat wij als vogelverenging Vogelvreugd een mooie vogelshow organiseren. Het zalencentrum “De Parel” wordt door de groene vingers van onze leden  omgetoverd tot een prachtig groen vogelparadijs. Voor het jaar 2020 hadden wij grote plannen om nog een groter succes te maken van onze tentoonstelling. Wij hopen dat wij dit grote succes van onze geweldige vogelshow dit jaar in november wel aan u kunnen presenteren. Om een beetje te proeven hoe dit er uit ziet kijkt u naar foto 1 die toegevoegd is aan dit verhaal. Helaas konden wij afgelopen jaar geen show organiseren door alle corona maatregelen.

Maar wij willen als vereniging niet bij de pakken neer gaan zitten. Daarom starten wij nu als vereniging een ledenwervingsactie. Wat zijn nu voordelen om lid te worden van v.v Vogelvreugd?

Wij organiseren diverse lezingen per jaar, waar wij als leden naar prachtige vogellezingen luisteren en kijken. Daarnaast organiseren wij regelmatig een tafelkeuring waar wij onze eigen vogels meenemen naar onze vergaderlocatie. Daar bespreken onder leiding van een keurmeester van de Nederlanse Bond van Vogelliefhebbers de meegenomen vogels.
In de maand november organiseren wij in “De Parel” een vogelshow waar vogelliefhebbers uit de hele Alblasserwaard, maar ook van ver daarbuiten hun vogels showen. Als u lid bent van v.v. Vogelvreugd ontvangt u daarnaast het prachtige maandblad Onze Vogels wat boordevol staat met informatie over de mooiste hobby die er is.
Als er in uw volière jonge vogels worden geboren heeft u ook de mogelijkheid om ringen te bestellen zodat u uw jonge vogels kunt ringen. Dit heeft het grote voordeel dat u kan registreren hoe oud uw vogels zijn en wie de ouders zijn.
Onze vereniging heeft ook een eigen website waar veel kweekverslagen op staan van gekweekte vogels door vogelliefhebbers. Onze website is terug te vinden via dit adres: www.vvvogelvreugd.nl Ook op facebook presenteren wij onze vereniging: https://www.facebook.com/vogelvereniging.vogelvreugd.3 Op onze facebook pagina hebben wij ook een enorme verzameling van mooie vogelfoto’s gepubliceerd.

Beschikt u als lezer van dit artikel over een voliere? Dan komen wij graag met u in contact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Wij verwelkomen u graag als nieuw lid van onze vereniging. Stuur dan een email naar info@vvvogelvreugd.nl

Vogels op de vogelshow
Vogels op de vogelshow
Volière in de winter
Volière in de zomer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie