Impressie De IJzergieterij
Impressie De IJzergieterij NuVastgoed

Grote belangstelling voor woningen De IJzergieterij Hardinxveld-Giessendam

15 april 2021 om 15:44 Lokaal Deel je nieuws

In deze tijd van woningnood is er veel behoefte aan nieuwbouw en het aantal belangstellenden voor het project De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam bleek dan ook groot. Ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland organiseerde dinsdagavond 13 april jl. een online start verkoop. Van de 1.500 geïnteresseerden hadden bijna 500 mensen zich aangemeld voor het webinar waar een live verkooppresentatie werd gegeven door het projectteam.

Na jaren ontwikkelen is er een plan waar op deze uitdagende en mooie locatie een knoop van belangen is afgewogen en uitgewerkt in een prachtig woningbouwplan met een variatie aan waterfrontappartementen, eengezinswoningen en startersappartementen. Een mijlpaal, ook voor Hardinxveld-Giessendan. De huidige locatie aan de Merwede, die nu rommelig oogt en ook nog een zware industrieklasse heeft, wordt omgezet naar een prachtige woonlocatie aan de rivier. Een verbetering voor de gemeente, omwonenden én een bijdrage aan de oplossing van het woningtekort.

Tijdens het webinar namen veel mensen uit Hardinxveld-Giessendam deel. Zij konden live vragen stellen. Een heel team van medewerkers beantwoordde via een chatfunctie de vragen die gesteld werden over het plan, de mogelijkheden en de start van de bouw. Het is duidelijk dat er naar uitgekeken wordt dat het project snel wordt gerealiseerd. Kort na de webinar raakte zelfs de website even overbelast door het enorme aantal mensen dat tegelijk informatie wilde opzoeken en gebruik wilde maken van de woningconfigurator, om hun woning nu al samen te stellen

Naast alle noodzakelijke online activiteiten was er ook zeker nagedacht over iets tastbaars dat uiting geeft aan dit project. De volgende middag was er namelijk een ‘drivethru’ voor geïnteresseerden op de parkeerplaats van het kantoor van Gebroeders Blokland. Kandidaten konden door langs te rijden met de auto of fiets een prachtig verkoopboek ophalen, ook hier kwamen honderden mensen op af en het verkeer moest af en toe even in goede banen geleid worden.

Inschrijven op www.deijzergieterij.nl voor een woning of appartement in de eerste bouwlus kan nog tot 26 april aanstaande waarna de toewijzing aan de gegadigden zal plaatsvinden. De planning is om daarna ook de volgende bouwlussen in verkoop te brengen en in het 2e kwartaal van 2022 te starten met de bouw.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie