Afbeelding
Buurtbusvereniging de Binnen-Giessen

Buurtbus Binnen-Giessen zoekt vrijwilligers

1 september 2019 om 11:09 Maatschappelijk

GIESSENBURG De twee geel-grijze buurtbussen van de Qbuzz buurtbus lijnen 706 en 707 verzorgen een lijndienst in beide richtingen tussen Boven-Hardinxveld via Giessen-Oudekerk, Giessenburg en Schelluinen naar Gorinchem. De bussen onderhouden in beide richtingen een uur dienst en hebben tussen Hardinxveld en Giessenburg het lijnnummer 706 en tot Gorinchem het lijnnummer 707.
Dat zij in een behoefte voorzien moge uit de stijgende passagiers aantallen blijken. Met jaarlijks gemiddeld 13.000 passagiers voldoen de bussen aan de bestaansnorm voor twee buurtbussen. De buurtbuschauffeurs zijn betrokken vrijwilligers. Zij zijn medisch gekeurd en hebben uitgebreide instructie gekregen in het gebruik van de bus, omgang met passagiers en verkeersveiligheid.
Om te voorkomen dat er vanwege personeelstekorten ritten moeten uitvallen is de buurtbusvereniging op zoek naar nog meer vrijwilligers. Voor meer informatie of aanmelden als vrijwilliger: info@lingebus.nl of info@buurtbusverenigingdebinnengiessen.nl

advertentie
advertentie