Kids HKC-bij de Lange Wei
Kids HKC-bij de Lange Wei Richard van Hoek Fotografie

Burendag en NLdoet bij De Lange Wei

29 september 2020 om 09:35 Maatschappelijk

H'VELD-G'DAM In het kader van Burendag hebben de Kangoeroetjes van korfbalvereniging HKC de bewoners van De Lange Wei zaterdag getrakteerd. Op een wedstrijdje in het Atrium en op iets lekkers bij de koffie. Ook zijn vrijwilligers langs geweest in het kader van de uitgestelde activiteit NLdoet om de terrassen op te knappen.

De activiteiten rondom NLdoet, die in maart zouden plaatsvinden, moesten in verband met de sluiting van het verpleeghuis vanwege het coronavirus worden uitgesteld. Gelukkig is het verpleeghuis weer open. Verschillende vrijwilligers, onder andere van de fractie van de ChristenUnie en van Aspect-ICT, hebben aangegeven dat zij zich nog graag een dag komen inzetten voor een opknapbeurt van de terrassen van De Lange Wei. De activiteiten vinden dus voornamelijk buiten plaats, waardoor de veiligheid van de bewoners is gegarandeerd.

De jongste spelers van de Hardinxveldse korfbalclub vertoonden in het kader van Burendag hun kunsten vertonen in het Atrium. De bewoners konden daar op afstand, vanaf de galerij, van genieten. En zij hebben zeker genoten van het lekkers bij de koffie, waarop HKC trakteerde.

advertentie
advertentie