Afbeelding
Arie Jan van Termeij

Kerststerren uitgedeeld bij De Lange Wei door Verschoor Reizen

Maatschappelijk

H'VELD-G'DAM Samen met Multishowproductions heeft Verschoor Reizen uit Hardinxveld-Giessendam vanmorgen kerststerren uitgedeeld aan het zorgpersoneel bij De Lange Wei. In totaal worden er maandag en dinsdag 1000 kerststerren gebracht met de zingende kerstvrouw en de kerstbus.

Het zorgpersoneel werkt nog steeds keihard. Hier wordt helaas nog maar weinig aandacht aan besteed in vergelijking met de eerste corona-golf. Daarom verdienden de zorghelden volgens Verschoor Reizen en Multishowproductions wat extra aandacht.

Moeder en zoon Verschoor deelden samen met de rijdende kerstman en de zingende kerstvrouw de kerststerren rond vanuit de kerstbus. De kerstliedjes werden live gezongen door kerstvrouw Nancy van Heeswijk.

Iedere zorginstelling verdient het om in het zonnetje gezet te worden, maar het Beatrixziekenhuis, de Lange Wei, Graafzicht, Stichting Waardeburgh, Laurens Simeon en Anna, Dubbelmonde, Sterrenlanden, het Parkhuis en het Albert Schweitzer Ziekenhuis zijn de zorginstellingen waar het personeel deze dagen in het zonnetje zijn gezet met een sfeervolle kerstster.

De touringcar blijft rondom in de kerstverlichting versierd en de ijspegels hangen aan het opvallende voertuig. Waar normaal gesproken de verenigingen, bedrijven en scholen volop naar de kerstmarkten gaan met de touringcars van Verschoor Reizen, staan dit jaar de touringcars stil. Ondanks dat de werkzaamheden bij Verschoor Reizen en Multishowproductions volledig stil liggen, hebben zij toch het initiatief genomen om de zorghelden door middel van deze geweldige actie een hart onder de riem te steken.

,,Namens de directie en alle medewerkers van Verschoor Reizen en Multishowproductions willen wij iedereen fijne en warme feestdagen wensen en hopen dat we met z’n allen snel weer in 2021 het oude “normale” leven kunnen oppakken."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie