Afbeelding
privé

Buurtcentrum Servanda Sociaal Werk bracht kerstmaaltijden bij buurtbewoners

29 december 2020 om 07:32 Maatschappelijk

H’VELD-G’DAM Op de dag voor kerstavond maakte Groet & Ontmoet, een initiatief van Servanda Sociaal Werk, Syndion en ASVZ, een kerstdiner voor buurtbewoners in Hardinxveld-Giessendam. 

door Lex van Steenis 

Yannick Hurkmans, buurtwerker bij Servanda Sociaal Werk: ,, Groet & Ontmoet is in het leven geroepen om bewoners met elkaar te verbinden via eten. We koken met en voor andere bewoners. Gezelligheid en het tegengaan van eenzaamheid staan centraal. Voor het coronavirus konden we maandelijks met een groep van vijfentwintig tot dertig personen gezamenlijk eten. Door de maatregelen konden de maaltijden nu alleen worden bezorgd of afgehaald. Zo konden bewoners uit Hardinxveld-Giessendam alsnog genieten van een heerlijke maaltijd.”

OOK DEELNEMEN? Lijkt het je ook leuk om mee te koken of mee te eten? Stuur een berichtje naar buurtwerk@servanda.nl of bel naar het algemene nummer van Servanda tussen 09:00 en 12:00 uur: 0184-612771. We koken elke donderdagmiddag en tussen 17:30-18:00 kan je de maaltijden ophalen bij De Parel (Talmastraat 9, Hardinxveld-Giessendam). Ben je minder mobiel? Dan brengen we de maaltijd bij je thuis. Het is voor alle bewoners in Hardinxveld-Giessendam.

advertentie
advertentie