Afbeelding
Avonturenboerderij Molenwaard

Iedereen doet mee: ‘wat zijn we in de watten gelegd’

1 september 2021 om 09:32 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM In de zomer zijn twee leuke activiteiten georganiseerd voor jeugdigen en ouders uit Hardinxveld-Giessendam. Op 8 augustus is vanuit Stichting Heppie een uitje aangeboden naar Avonturenboerderij Molenwaard aan gezinnen uit Hardinxveld-Giessendam.

De Heppie Tour biedt een dagje weg aan gezinnen voor wie een uitje niet vanzelfsprekend is of die dit door omstandigheden goed kunnen gebruiken. Een geheel verzorgde dag: Gezinnen zijn opgehaald en thuisgebracht met een touringbus en voor eten en drinken is gezorgd. De gemeente Hardinxveld-Giessendam is de Stichting Heppie dankbaar voor dit mooie aanbod.

Quote van een van de gezinnen: ,,Een dag met een gouden rand. We hebben allemaal ontzettend genoten, de busrit, de avonturenboerderij, de lunch, wat zijn we in de watten gelegd.’’

Voor het 42ste jaar werd ook weer de Speel-in georganiseerd. Het kindervakantiespektakel voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Dit jaar op een geheel nieuwe locatie bij zwembad de Duikelaar. Om alle kinderen mee te laten doen stelde de gemeente tickets beschikbaar voor kinderen uit kwetsbare gezinnen die anders niet zouden kunnen deelnemen. Op deze manier konden alle kinderen in Hardinxveld-Giessendam weer genieten van een geslaagde Speel-in.

advertentie
advertentie