Daphne en Joris verkochten vorig jaar 455 oranje tompoucen. Dit jaar willen ze nog meer verkopen voor Huis3.
Daphne en Joris verkochten vorig jaar 455 oranje tompoucen. Dit jaar willen ze nog meer verkopen voor Huis3. Wendy Krouwel
Huis3

Verkoop oranje tompouces en oranje chocoladebollen

5 april 2022 om 07:34 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Na het succes van vorig jaar, is deze actie terug. De oranje tompouces en de oranje chocolade bollen zijn te bestellen vanaf nu.

Joris en Daphne gaan op Koningsdag deze overheerlijke tompouces en chocolade bollen (van Bakker van der Grijn) verkopen voor Huis3.

Ze zijn te bestellen via krouwel27@gmail.com tot en met vrijdag 22 april. Woensdag 27 april zijn de tompouces en chocoladebollen zelf op te halen bij Botenwerf 27. Kosten zijn €2,50 per tompouce en eveneens €2,50 per oranje chocolade bol. Vooraf afrekenen bij Wendy Krouwel.

Vorig jaar heeft deze actie €475,- opgebracht. Gezien de goede recensies heeft het team er alle vertrouwen in dat deze actie komend jaar een nog groter succes gaat worden.

Daphne en Joris zijn nog opzoek naar iemand die vanuit Beneden-Hardinxveld oranje tompouces wil verkopen voor Huis3. Wellicht dat de opbrengst van vorig jaar zo verdubbeld kan worden.

Help KWF een handje en ondersteun de Huis3-acties, zie www.huis3.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie