Afbeelding
privé
Ingezonden

Bedankt voor de samenwerking

28 maart 2022 om 11:44 Maatschappelijk

Beste inwoners uit Hardinxveld-Giessendam,

De afgelopen weken hebben we met jullie fantastisch samengewerkt om de vluchtelingen in Sporthal de Appelgaard op te kunnen vangen.

Diverse partijen, zoals de gemeente Hardinxveld-Giessendam, Servanda, de Veiligheidsregio, de brandweer, kerken, bedrijven, EHBO en verenigingen hebben hier in samenwerking aan bijgedragen.

In korte tijd hebben we een loods met een voorraad goederen en levensmiddelen kunnen genereren. Daarnaast zijn er op Sporthal de Appelgaard ongeveer 100 vrijwilligers dagelijks werkzaam geweest om de vluchtelingen op te vangen in catering, schoonmaken, wassen en beheer. De gasten gaan nu naar permanente locaties.

We hebben veel bereikt met elkaar in korte tijd. De gasten waardeerden ons en voelden zich erg welkom. Iedereen heeft bijgedragen aan een goedlopende organisatie en was dus een puzzelstukje in het geheel. We hebben deze klus met elkaar geklaard!

We willen langs deze weg iedereen hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. We zijn enorm trots op iedereen! En we hopen als het nodig is, bijvoorbeeld bij nieuwe ideeën, weer op jullie te kunnen rekenen.

Hartelijke en warme groet namens de vrijwilligers,

Patrick de Bruin en Lucie van Houwelingen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie