Mevrouw van Stappen genoot volop van een uitstapje naar Slot Loevestein, een wens die in vervulling ging dankzij de activiteitenbegeleiders van zorgcentrum Pedaja.
Mevrouw van Stappen genoot volop van een uitstapje naar Slot Loevestein, een wens die in vervulling ging dankzij de activiteitenbegeleiders van zorgcentrum Pedaja. Zorgcentrum Pedaja

Wens in vervulling voor bewoonster Pedaja

Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Elk voorjaar verschijnt er een bijzondere boom in zorgcentrum Pedaja. Een wensboom, waarin bewoners van het zorgcentrum een briefje met hun wens kunnen ophangen. Op vrijdag 13 mei werd de eerste wens in vervulling gebracht: mevrouw van Stappen ging – net zoals ze in haar jeugd graag deed – weer eens naar Slot Loevestein. 

Drie andere bewoners wilden ook graag mee en zo werd het een gezellig dagje uit. Het kasteel zelf is natuurlijk niet gebouwd op bezoekers in een rolstoel, maar mevrouw van Stappen genoot volop van het museumbezoek, het kijken naar het kasteel en het ophalen van herinneringen bij een kop koffie in de zon. Het was een mooie aftrap van het wensseizoen in Pedaja. In de komende maanden hopen activiteitenbegeleiders Liza, Monica en Sarah nog veel meer wensen van bewoners in vervulling te kunnen brengen.

advertentie