Linda van der Burgh, sinds juni coördinator Buurtgezinnen in Molenlanden.
Linda van der Burgh, sinds juni coördinator Buurtgezinnen in Molenlanden. Buurtgezinnen

Buurtgezinnen in de Dorpskamer in Giessenburg

28 november 2022 om 13:47 Maatschappelijk

GIESSENBURG Linda van der Burgh is sinds juni coördinator Buurtgezinnen in Molenlanden. In ieder gezin zit het weleens tegen en soms stapelen problemen zich op. Bijvoorbeeld door een echtscheiding, door ziekte van één van de ouders of door een kind dat extra zorg nodig heeft. Dat vraagt veel van ouders.

Met tijdig een steuntje in de rug kan de last van ouders wat verlicht worden en kunnen de kinderen wat extra aandacht krijgen. Dat is de kern van Buurtgezinnen.

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. In de praktijk kan de steun variëren. Een kind dat een dagdeel per week gezellig komt spelen, geholpen wordt bij het huiswerk of af en toe in het weekend komt logeren.

Op dinsdag 6 december tussen 14.30 en 16.30 uur is Linda in de Dorpskamer in Giessenburg. Iedereen die dan vragen heeft, is dan welkom. Mailen of bellen kan ook linda@buurtgezinnen.nl, 06-38720258.

advertentie
advertentie