Uit handen van Nelly en Diana kreeg ieder een kandelaar met kaars uit de nieuwste collectie van BrynxzCollections overhandigd.
Uit handen van Nelly en Diana kreeg ieder een kandelaar met kaars uit de nieuwste collectie van BrynxzCollections overhandigd. Huis3

Verrassing voor Huis3-bewoners en Huis3-vrijwilligers

30 januari 2023 om 15:32 Maatschappelijk

BOVEN-HARDINXVELD In de afgelopen zomer gehouden, uiterst succesvolle, actie Huis3 (huidige stand €207.884,-) ten bate van het KWF is door Buurt 66 beloond met een verrassing. Dit keer niet ten gevolge van het KWF, maar een verrassing voor de Huis3-bewoners (Ilona, Mark, Esther, Marien en Ben) en de vele Huis3-vrijwilligers.

Vrijdag en zaterdag 27 en 28 januari werden ze door Buurt 66 en Brynxz in het zonnetje gezet. Uit handen van Nelly en Diana kreeg ieder een kandelaar met kaars uit de nieuwste collectie van BrynxzCollections overhandigd.

De Brynxz collectie varieert van nostalgie tot industrieel, van spiegel tot verlichting en van kaars tot zijden boeketten. Voor een impressie wat Buurt 66 allemaal heeft is het zeker een aanrader om eens binnen te stappen.

Buurt 66 is gevestigd in Boven-Hardinxveld, Buurt 66 - 3372 DD. De openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie