Afbeelding

Vaar mee met Sint en de Waterbus naar Boven-Hardinxveld

15 november 2023 om 12:24 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Dit jaar komt de Sint met de Waterbus in Boven-Hardinxveld aan op zaterdag 25 november. De aankomst met de Waterbus is om 10.15 uur aan de steiger van Riveer. Daarna zal de Sint, begeleid door DJ Willem naar het podium op de dijk wandelen. Om 13.45 uur komt de Sint en zijn gevolg per trein aan op station Hardinxveld-Giessendam. De Sint zal op het station bovenaan de trap verwelkomd worden. 

De bezoekers kunnen dit vanaf de Stationsstraat aanschouwen. Voor Piet Minimo is er dit jaar een leuke verrassing. Na vele jaren zal Minimo weer een oude vriend terugzien. Tijdens de intocht zal Minimo zien wie dat is… Best wel spannend! Ook dit jaar is er weer een leuke kleur- en knutselwedstrijd voor de kinderen. Kinderen van 4 en 5 jaar oud maken een mooie kleurplaat. Deze liggen voor je klaar bij Top1Toys aan de Buitendams, de Regenboogschol of de Merwedeschool. 


STELTLOOPPIET

De kinderen van 6 t/m 8 jaar oud mogen een nieuwe mijter voor de Sint maken van karton of papier. Voor de kinderen van 9 en 10 jaar oud wordt het een uitdaging om zelf een hoog flatgebouw te knutselen voor de steltlooppiet, zodat hij makkelijk cadeaus kan brengen zonder het dak op te hoeven. Inleveren van de kleurplaten en knutselwerken kan tot dinsdag 21 november 14.30 uur bij Kids en Koters, de Regenboogschool of de Merwedeschool. Zorg dat je naam, adres, leeftijd, telefoon-nummers en mailadres duidelijk vermeld staan, alleen dan kun je winnen. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

BELEVENIS

De winnaars mogen, inclusief 1 begeleider, met de Sint en de Pieten gezellig meevaren met de Waterbus. Zij kunnen dan zelf ervaren, hoe leuk het is om samen met Sint en Pieten de intocht mee te maken in Boven-Hardinxveld. Er wordt gezongen en gedanst met de Pieten. Ook is er voor ieder kind aan boord een leuk cadeautje en je mag met Sint en de Pieten op de foto. Aan boord ontvangen alle prijswinnaars de door hun gewonnen prijs uit handen van de Sint, een waardebon te besteden bij Top1Toys aan de Buitendams. Het is een belevenis die je zeker mee moet maken! 


Volgende week meer nieuws over de Sinterklaasintocht in Het Kompas Hardinxveld-Giessendam en houd de sociale media (@sinterklaashardinxveld op Facebook en Instagram) goed in de gaten. De landelijke intocht van Sinterklaas is op 18 november in Gorinchem. 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie