Afbeelding
Anneke Hymmen

Home-Start: voor vragen over opvoeding en gezin

Mensen

SLIEDRECHT Een nieuw schooljaar gaat beginnen, er worden nieuwe plannen gemaakt. Dan kan het druk zijn in een gezin. Ook opgroeiende kinderen? Lukt het meestal wel, maar soms ook niet om alles draaiende te houden? Alleen alles doen is niet nodig.

Wie thuis ondersteuning kan gebruiken, kan contact opnemen met Home-Start Sliedrecht. Want Home-Start is thuis in gezinnen. Een getrainde vrijwilliger die ervaring heeft met opvoeden, biedt een steuntje in de rug met een luisterend oor en tips over praktische opvoedzaken voor het gezin. Zoals iets gezelligs doen met de kinderen, samen nadenken over lastige dingen in de opvoeding (zoals slapen, eten, ruzie) of samen leuke kinderboeken in de bibliotheek uitzoeken. Ook kan de vrijwilliger helpen contact te leggen met andere ouders, om met hen ervaringen uit te wisselen of misschien nieuwe vriendschappen op te bouwen. 

Ook een steuntje in de rug gebruiken? Bel vrijblijvend voor meer informatie naar de coördinator van Home-Start, Sascha Zonneveld telefoon: 06 202 493 28 of stuur een mail naar: s.zonneveld@humanitas.nl. Meer informatie is beschikbaar op: www.home-start.nl of www.humanitas.nl.

advertentie