Afbeelding
GettyImages - Slobodan VasicFotostorm Studio

Wie gun jij een kerstverrassing?

Mensen

HARDINXVELD-GIESSENDAM Welke inwoner van de gemeente Hardinxveld-Giessendam verdient volgens jou een kerstverrassing?

Elke Hardinxvelder kan een bijzondere plaatsgenoot voordragen om welke reden dan ook. Ken je iemand die een rottijd heeft (gehad), mantelzorger is, veel heeft betekend op het gebied van bijvoorbeeld sport, zorg, onderwijs of cultuur, of gewoon iemand die je heel lief vindt, draag ze voor! In samenwerking met deze krant stellen de volgende Hardinxveldse ondernemers in totaal 12 prachtige verrassingen beschikbaar voor deze ‘bijzondere inwoners’: 

Bakkerij Soeteman, Boogaard Verswinkel, De Bourgondiër Delicatessen, Specialiteitenslagerij Jaap van Prooijen en Bakker Klootwijk! 

Het zijn prachtige ‘prijzen’: van hazelnotentaarten, kerstkransen, -broden en een waardebon tot een mooi fruitpakket. Het enige dat je hoeft te doen, is aangeven wie een kerstpakket verdient en waarom. Dat kan tot en met dinsdag 14 december via kompas.hardinxveld@bdu.nl (vermeld daarbij ‘Kerstverrassing’ en ook mailadres en/of telefoonnummer van deze persoon). Uit de inzendingen selecteert de redactie van Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl dan de personen die een kerstpakket mogen ophalen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie