Afbeelding
Bakker Kleur en Sfeer

Gezicht van de Zaak: Nelleke den Dunnen

1 december 2022 om 15:31 Mensen

HARDINXVELD-GIESSENDAM Of het nu om een winkel gaat of een bedrijf in een kantoorpand, iedere onderneming heeft wel een boegbeeld. Zo iemand waarvan iedereen weet: die hoort bij dát bedrijf. Zo’n bekende Sliedrechter of Hardinxvelder – want dat zijn het – mag je met recht ‘het gezicht van de zaak’ noemen. In deze rubriek komt zo iemand aan bod. Dit keer is dat Nelleke den Dunnen van Bakker Kleur & Sfeer aan de Buitendams 56 in Hardinxveld-Giessendam.

Wat vindt u het mooiste plekje in Hardinxveld? ,,Het stukje Peulenstraat rond de kerk en de omgeving van de Wiel.”

Heeft u huisdieren? ,,Wij hebben koi vissen in de vijver en een lieve zwarte poes.”

U moet kiezen; gordijnen, shutters of duettes in een woonkamer? ,,Altijd gordijnen zeker in combinatie met de harde vloeren die tegenwoordig gebruikt worden. Het mooiste vind ik in Between gordijnen gecombineerd met een raam decoratie product.”

Heeft u een makkelijke tip om een gezellige sfeer in huis te krijgen? ,,Het gebruik van een zachte tint op de wanden in plaats van wit. Wit kan ook heel mooi zijn maar dan goed gecombineerd met andere natuurlijke materialen.”

Hoe ziet uw droomvakantie eruit? ,,Met de camper “zwerven” door Europa.”

Welke plek in Hardinxveld kan wel een metamorfose gebruiken volgens u? ,,Eigenlijk niet een specifieke plek maar ik vind het wel zonde dat er weinig groen en parkachtige zone’s zijn, we zijn zo volgebouwd en wat ik ook heel jammer vind is dat er aan de rivier geen recreatie gecombineerd met horeca is.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie