Peter van Overduin met het Inspire2liveChoir
Peter van Overduin met het Inspire2liveChoir

Inspire2liveChoir geeft concert in Hardinxveld-Giessendam voor Radboud Oncologie Fonds

24 januari 2024 om 18:55 Muziek

HARDINXVELD-GIESSENDAM In De Bron aan de Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam wordt zaterdag 27 januari een koorconcert gegeven. Het bekende Inspire2liveChoir uit Alblasserdam onder leiding van Peter Overduin geeft een concert in deze kerk. 

De opbrengst van deze avond is voor het Radboud Oncologie Fonds, met specifiek onderzoek naar darmkanker en uitzaaiingen. Het koor geeft  vaker concerten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Radboud Oncologie Fonds. Vorig jaar zamelde Peter van Overduin met de koorconcerten 125.000 euro in; dit jaar wil hij het onderzoek steunen met 200.000 euro. Het concert in Hardinxveld-Giessendam is het eerste in 2024; andere concerten zijn onder andere in Brandwijk, Elburg, Rotterdam, Hoornaar, Heusden, Leerdam en Lunteren. Naast het koor Inspire2liveChoir treedt hij ook op met Choir4Hope. 

Aan het concert in Hardinxveld-Giessendam werken mee Jan Peter Teeuw op orgel, Hans Veldhuizen op piano, Maurice van Dijk op Trompet en sopraan Annelies Schep. Burgemeester Dirk Heijkoop van Hardinxveld-Giessendam opent en sluit de avond. Naast koorzang is er ook samenzang van bekende liederen. Al met al belooft het weer een afwisselende avond te worden. Aanvang van het concert is 19.30 uur en de kerk gaat om 19.00 uur open. 

Toegangsprijs is 10 euro per persoon en tot en met 12 jaar gratis. Kaartverkoop: www.peter-overduin.nl en ‘s avonds aan de kerk. Meer inlichtingen via 06-40329257.

advertentie
advertentie