Afbeelding
De Popschool archieffoto

Popschool organiseert tweede 'On stage' avond

19 november 2019 om 16:54 Muziek

H'VELD-G'DAM Op 30 november organiseert de Popschool voor de tweede keer een On stage avond in partycentrum 't Hart. Tijdens deze avond, aanvang: 19.30 uur, geven de verschillende bands van 'de Popschool' acte de présence. Kaarten kosten € 7,50 aan de deur of zijn in de voorverkoop voor € 5,- te verkrijgen bij 'De Popschool' of bij de verschillende bandleden.

Volgens eigenaar Pim van den Hil wordt het een gevarieerde avond met voor ieder wat wils: ,,Het leuke van deze avond is dat je de bands in de verschillende stadia ziet, van beginners tot gevorderden, in verschillende leeftijden en genres. De bands krijgen afwisselend les van verschillende docenten, elk met hun eigen specialisme. Naast het samenspelen komen bijvoorbeeld ook podiumpresentatie, social media en verschillende technische aspecten aan bod."

De begeleiding van de bandjes wordt op maat gemaakt. ,,Bij een beginnersband beginnen we niet direct met het opnemen van een demo." Naast de verschillende coachingen krijgen de leerlingen ook de ruimte om zelfstandig te repeteren.
,,We hebben in het voorjaar al een 'On Stage' avond in Gorinchem gehad", aldus Van den Hil. ,,Dat was een groot succes. Ik hoop dat we dat in Hardinxveld kunnen evenaren of zelf overtreffen."

advertentie
advertentie