Afbeelding
Popschool (via Facebookpagina)

Laatste evenementen leerlingen De Popschool Hardinxveld-Giessendam

Muziek

HARDINXVELD-GIESSENDAM De zomervakantie is in zicht, maar de Popschool heeft nog een aantal leuke evenementen gepland staan voor deze tijd. 

De Popschoolband Set-Up treedt vanavond bij de opening van Huis3 op. Ze staan op parkeerplaats Steek in Boven-Hardinxveld. Op 9 juli treden ze voor het laatst voor de vakantie op tijdens het afsluitfeest op De Popschool in Hardinxveld. 

De musicalgroepen staan in zaterdag 25 juni in twee shows te schitteren in een zelfgemaakte musical ‘De Magische Lift’ uitgevoerd door de groepen van MUSIC4L:

- Plankenpret 4-6 jr

- On Spot 7-9 jr

- On Spot 10-14 jr

SHOW 1: 13:00 uur aanvang 12:30uur (al 50% uitverkocht)

SHOW 2: 16:00 uur aanvang 15:30uur (al 60% uitverkocht)

De voorstellingen zijn in Partycentrum ‘t Hart aan de Nassaustraat 6. Kaartjes voorverkoop €5,00 via https://www.musicgiftshop.nl/music4l-1/tickets.. 

‘De Magische Lift’: Professor Geinstein geeft een cursus ‘worden wat je wil’. Dit kan je bereiken door met de magische lift op reis te gaan. Ga mee op avontuur en volg ons op een reis vol met dromen, lef en spanning. Een van de cursisten stapt in, maar plots zijn ze haar kwijtgeraakt. Hoe komt ze nou weer terug?Music4l is een onderdeel van De Popschool. 

Het afsluitfeest van De Popschook vindt zaterdag 9 juli plaats. Het is een compleet verzorgde feestelijke middag met barbecue om het seizoen samen met de leerlingen af te sluiten. Het is van 16:00 tot 20:00 uur aan de Koningin Wilhelminalaan 162 in Hardinxveld-Giessendam. 

advertentie
advertentie