Groot Orkest Da Capo
Groot Orkest Da Capo C. Groffen

‘Muziek Op School’ met Da Capo in Giessenburg

17 november 2023 om 09:09 Muziek

GIESSENBURG Om kinderen te enthousiasmeren voor muziek introduceerde Muziekvereniging Da Capo Giessenburg, samen met MC Forte het project ‘Muziek op School’. Dirigent en vakdocent Marjolijn van der Lee gaf in de afgelopen periode tien wekelijkse lessen aan groep 5/6 van CBS De Hoeksteen, OBS Het Tweespan uit Giessenburg en OBS Giessen-Oudekerk.

Een enthousiaste groep kinderen leerde over noten, ritme en door te zingen en te spelen. Na deze lessen biedt Da Capo de kinderen in een naschools-traject de mogelijkheid om een instrument te kiezen en lessen te blijven volgen. In 2024 is vanaf week 3 tot en met 7 mogelijk om vijf muzieklessen te volgen op school.

Keuzemogelijkheid voor les op trompet, bariton, trombone, hoorn, dwarsfluit, klarinet en saxofoon. De lessen zijn na schooltijd in een groepje. De dag is afhankelijk van het instrument dat je kiest. De kosten van vijf lessen zijn 25 euro. Da Capo zorgt natuurlijk voor de muziekinstrumenten. Ook is het altijd mogelijk om twee proeflessen te volgen bij Da Capo  Informatie en aanmelden: opleidingen@dacapogiessenburg.nl of 06-40037403.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie