Afbeelding
Koningin Wilhelminaschool

Groep 6 van Koningin Wilhelminaschool zoekt met cryptische omschrijvingen naar ‘the box’

Onderwijs

H'VELD-G'DAM De leerkrachten van groep 6 van Koningin Wilhelminaschool hebben voor hun leerlingen een leuk spel bedacht tijdens het thuisonderwijs. De juffen Geralda Kooiman, Arida Nederveen en Judith den Uil hebben een filmpje opgenomen waarin het spel – de Missie - geïntroduceerd werd.

Er is een rode box, ook wel ‘the box’ genoemd. De juffen hebben deze verstopt op een lastige plek en daarna een foto van the box met cryptische omschrijving gedeeld in een ouderapp. Alle kinderen gingen enthousiast op zoek. Degene die the box als eerste vond, mocht the box op een andere plek verstoppen en dan natuurlijk weer een nieuwe foto en cryptische omschrijving delen in de ouderapp. Het spel wordt erg enthousiast gespeeld, the box heeft intussen al wel 20 plekken in Hardinxveld gezien en het spel gaat nog steeds door.

Vrijdag 29 januari konden de kinderen nieuw werk ophalen op school en kregen ze een vinderscertificaat met lekkere beloning. Hoe vaker ieder kind the box gevonden heeft, des te hoger de waarde van het certificaat.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie