Afbeelding
De Driemaster

Paasfeest obs De Driemaster

2 april 2021 om 16:13 Onderwijs

H'VELD-G'DAM Niet alleen de kinderen van obs De Driemaster, maar ook de ouders van de ouderraad zijn blij. Eindelijk konden ze weer aan de slag om een leuke activiteit voor de kinderen te organiseren. ,,Als openbare basisschool vieren we met Pasen het samen zijn en dat we in vrijheid leven."

Donderdag 1 april stond dan ook de gehele dag in het teken van Pasen. Van paasbakjes knutselen tot buiten op zoek naar verstopte eieren. De broodtrommeltjes mochten thuisblijven, want een heerlijke lunch kon die dag natuurlijk niet ontbreken.

Het Paasweekend hoeven de kinderen zich niet te vervelen. De Paashaas kwam voor alle kinderen een verrassingstasje brengen, met onder andere wat lekkers en een Happy Stone om thuis te versieren. De school hoopt de komende periode veel vrolijke Happy Stones in het dorp tegen te komen. De ouderraad wil nogmaals alle sponsors bedanken om dit medemogelijk te maken.

Nog op zoek naar een basisschool? Maak dan een afspraak voor een rondleiding op één of beide locaties via info@driemaster.nl. Info: www.driemaster.nl.

Bekijk alle foto's van het Paasfeest op de Driemaster hieronder.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie