medewerkers van CSG De Lage Waard in Movie Park Germany
medewerkers van CSG De Lage Waard in Movie Park Germany CSG De Lage Waard

CSG De Lage Waard viert 50-jarig jubileum met een onvergetelijke ‘dag uit’ naar Movie Park Germany

2 juni 2023 om 16:51 Onderwijs

PAPENDRECHT CSG De Lage Waard viert dit jaar het 50-jarig jubileum van haar oprichting in 1972. Hoewel het 50-jarig bestaan eigenlijk in 2022 plaatsvond, kon het toen helaas niet op gepaste wijze gevierd worden vanwege de uitdagingen veroorzaakt door de COVID-19-pandemie. Om deze bijzondere mijlpaal alsnog te vieren, bedacht de school een onvergetelijk cadeau voor haar leerlingen.

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum bood CSG De Lage Waard alle leerlingen en medewerkers een buitengewone ‘dag uit’ naar Movie Park Germany aan: de perfecte plek om samen plezier te hebben en herinneringen te creëren. Afgelopen dinsdag genoten de leerlingen en medewerkers van de locatie vmbo/mavo van een scala aan spannende attracties, shows en entertainment mogelijkheden van het avonturenpark. Van achtbanen en waterattracties tot spectaculaire stuntshows en themagebieden, er was voor ieder wat wils. Op 13 juni gaan de leerlingen en medewerkers van de locatie havo/vwo naar Movie Park voor een onvergetelijke ‘dag uit’.

Cees Nugteren, rector-bestuurder van CSG De Lage Waard is enthousiast om het 50-jarig jubileum op deze manier te vieren: ,,Het 50-jarig jubileum van CSG De Lage Waard markeert een halve eeuw inzet voor onderwijs. Onze school heeft als missie dat leerlingen niet alleen een mooi diploma behalen, maar ook groeien als persoon. Het is mooi om te zien dat we de afgelopen vijf decennia generaties leerlingen hebben geholpen om zich te ontwikkelen en ze te voorzien van alle mogelijkheden om hun talenten te ontwikkelen. Het jubileum is dan ook een waardevol moment van waardering en erkenning voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de school. Het was jammer dat we het jubileum niet in 2022 konden vieren, maar we zijn blij dat we onze leerlingen en medewerkers alsnog een onvergetelijke ‘dag uit’ in Movie Park hebben kunnen bieden. Het was een feestelijke dag met veel plezier, we hopen dat iedereen er een mooie herinnering voor later bij heeft.”

CSG De Lage Waard is een open christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. CSG De Lage Waard heeft twee vestigingen in Papendrecht: locatie vmbo/mavo (Burgemeester Keijzerweg) en locatie havo/vwo (Vijzellaan).

Afbeelding
In de waterbaan
In de achtbaan
leerlingen van CSG De Lage Waard in Movie Park Germany
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie