Afbeelding
RAADSPRAAT

Voor iedereen

13 mei 2020 om 10:20 Opinie

Wat een schok was het zondag 26 april te vernemen dat een vooraanstaand lid van de T@B plotseling overleden is. Kees, je stond altijd voor iedereen klaar en je was altijd vrolijk. Wat zullen we je gaan missen.

Een voorbeeld waar ik graag naar refereer, omdat jij er voor iedereen was. Dit is waar de T@B zich ook hard voor maakt. Opkomen voor iedereen in Hardinxveld-Giessendam en zorgen dat het lokaal voor alle inwoners goed wonen, werken en leven is. Onafhankelijk van religie, huidskleur of wat dan ook. Iedereen is belangrijk voor ons dorp.

Wij maken ons hard voor een dorp, waar je trots op kunt zijn en waar iedereen het prettig heeft.

De zorg in ons dorp is relatief goed geregeld en gedecentraliseerd. We beschikken over een lokaal sociaal team wat dicht bij de inwoners staat. Daarbij is, mede door onze inbreng, de schuldenlast afgelopen jaren afgenomen en hier blijven we aan werken.

Op sportief gebied willen we vooruit. Zo is er onlangs een voetbalkooi geopend en natuurlijk de bouwplannen van een nieuw buitenzwembad.

Ook willen wij dat er meer woningen komen en inwoners hier blijven wonen. Hierbij is de doorstroom belangrijk, zodat ook jongeren zich hier kunnen nestelen.

Na de zomer zijn ook nog belangrijke beslissingen te nemen betreft de energietransitie. Wij zijn voor verduurzaming, maar wel met een groot draagvlak binnen onze inwoners en terughoudend met beslissingen waar nog geen goede vervanging voor is, of die ons vergezicht vervuilen. Er is nog veel te doen en dat doe ik, samen met de fractie en onze wethouder ‘voor iedereen’. Uiteindelijk doen we dit samen met u!

Vooruit met ons dorp, ook in deze buitengewoon onwezenlijke tijd.

Ik wens u allen een goede gezondheid toe.

Paul Hoogstraten

Raadslid T@B

advertentie
advertentie