OUDERS VOOR ELKAAR met als thema “mijn kind heeft een vol hoofd ”

Overig Deel je nieuws

Komt je kind ook regelmatig met een vol hoofd uit school? Heeft je kind snel een kort lontje door zijn volle hoofd en kan het ’s avonds hierdoor moeilijk inslapen? Graag wil je je kind helpen om zijn hoofd weer leeg te krijgen of beter nog: een vol hoofd te voorkomen.

Ouders en andere geïnteresseerden zijn vrijdagochtend 20 september van harte welkom om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Marja Poker van het schoolmaatschappelijk werk zal de ochtend vormgeven. Marja heeft veel ervaring met het werken met kinderen met een “vol hoofd” en zal de aanwezigen -middels theorie en praktijkvoorbeelden- tips geven. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het uitwisselen van eigen ervaringen en het stellen van vragen.

Bibliotheek AanZet Hardinxveld zorgt voor een boekentafel vol interessante boeken rondom het thema en een handige boekenlijst om mee te nemen.

U bent 20 september  van harte welkom bij Servanda, Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giessendam.

De ochtend is van 9:00 tot ongeveer 10:30 uur; inloop vanaf 8:45 uur.

Deelname is € 2,50 inclusief koffie/thee.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door Davinia een e-mail te sturen via d.vogel@servanda.nl of via telefoonnummer 06 – 82 32 77 52

 

 

advertentie