Deltaconcerten 3 sept. '22 op Kinderdijk (in de Alblasserwaard)
Deltaconcerten 3 sept. '22 op Kinderdijk (in de Alblasserwaard) St. Deltaconcerten

Deltaconcerten Kinderdijk – Familiematinee en/of AvondconcertBeleef klassiek in de natuur

6 augustus 2022 om 23:06 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 3 september biedt Stichting Deltaconcerten, in samenwerking met UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, twee unieke programma’s. Een Familieprogramma in de middag, met een brede variatie aan muzikale optredens, voor en door jong en oud. In de avond een groot concert van toporkest Fuse.

Familiematinee

Deze middag is er van 13.30 – 18.00 uur een gevarieerd programma met bijzondere aandacht voor de kinderen. Zowel op het hoofdpodium, als bij diverse bezoeklocaties van Werelderfgoed Kinderdijk. Jij bepaalt deze middag je eigen koers en kiest wat voor jou interessant is!

Er zijn (interactieve) shows met veel humor, zoals De Grote Pinguïn en Bananen Show, Beth & Flo (piano-cabaret) en de zingende buikspreekpoppen van Lydia Zwart. Leden van het Drechtsteden Jeugd Orkest en het Jeugd Ensemble treden op, maar ook het Dordrechts Kamerorkest laat zich horen. Voor de jongste kinderen is er een workshop componeren door Anne-Maartje Lemereis.

Of wil je een keer een molen horen zingen? Ja, zingen! Iris van der Ende speelt haar voorstelling bij de Museummolen.

Bijzonder is het optreden van de zeer jonge prijswinnende talenten Adinda (14) en Matthijs (16) van Delft, die met hun viool en gitaar ieders hart veroveren. Kijk voor het volledige programma op: https://www.deltaconcerten.nl/middagconcert-kinderdijk/. Kinderen tot 16 jr gratis (begeleid).

Avondconcert met toporkest Fuse

Fuse brengt een eigenzinnige mix van klassieke composities, jazz, minimal music, volksmuziek en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maakt. De vernieuwingsdrang zit ingesleten in het DNA van Fuse. Hun live-act is veelzijdig en energiek. Deze Nederlandse formatie werd bekroond met de Edison Klassiek publieksprijs en treedt op in binnen- en buitenland.

Beleef dit prachtige concert in het bijzondere decor van Werelderfgoed Kinderdijk. Speciaal voor dit concert worden de molens deze avond verlicht.  

Meer over het programma: https://www.deltaconcerten.nl/avondconcert-kinderdijk/

Praktische informatie:

Dag/Tijd:             zat. 3 september ’22. Matinee 13.30 – 18.00 uur. Avondconcert: 19.30  - 21.30 uur.

Locatie:               Unesco Werelderfgoed Kinderdijk (buiten; hoofdpodium is overdekt)

Adres:                  Nederwaard 1B, 2961 AS Kinderdijk

Tickets:                https://www.deltaconcerten.nl/tickets/ (ticket is inclusief 1 consumptie)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie