Afbeelding
Nastassia Kudzina

Zelf een aanrechtblad maken? Met houten werkbladen creëert u een mooi resultaat

22 december 2020 om 15:09 Partnercontent

De kerstvakantie is in aantocht en de vrije tijd rond de feestdagen is ideaal om thuis allerlei klussen aan te pakken, bijvoorbeeld in de keuken. Kookt u graag en brengt u daarom veel tijd door achter het aanrecht? Dan is het misschien een goed idee om het aanrechtblad te vervangen. Door dit zelf te maken, kunt u het exact afstemmen op uw persoonlijke smaak en wensen. Bovendien spaart dit ook veel geld uit en geeft het u veel voldoening. Met een gedegen ontwerp en het juiste materiaal creëert u een nieuw aanrechtblad waar u voor vele jaren plezier van hebt. De werkbladen die hiervoor uitstekend geschikt zijn, kunt u eenvoudig, snel en veilig bestellen bij een online houtspecialist. Op die manier bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit in combinatie met vakkundig advies.

Gevarieerd assortiment 

Op alle bovengenoemde gebieden heeft Houthandelonline een naam hoog te houden. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij deze specialist aan het juiste adres voor een compleet en gevarieerd assortiment van houtsoorten zoals: Beuken, Acacia, Berken, Eiken, Essen, Mahonie, Noten en Merbau. De werkbladen zijn verkrijgbaar in eiken, beuken en rustiek eiken. Iedere soort wordt gekenmerkt door een eigen, fraaie kleur en structuur. De werkbladen zijn geschikt om aanrechtbladen, tafelbladen en ook trapbekleding te maken omdat ze zijn behandeld. Daarnaast zijn ze aan de zichtzijde vrij van fouten, massief, gladgeschuurd en gevingerlast. Daarom zijn de bladen zeer sterk en trekken ze niet krom. Het is wel belangrijk om ze regelmatig te onderhouden en te behandelen met bijvoorbeeld een speciale olie. Zo worden ze waterafstotend en dat is in het bijzonder in de keuken van groot belang. 

Plaatmateriaal voor kasten

Hebt u de smaak goed te pakken en wilt u ook een mooie kast maken, bijvoorbeeld een fraaie boekenkast, een ruime kledingkast of een handige schoenenkast? Dan doen wij u graag de suggestie om hiervoor geplastificeerd spaanplaat te gebruiken. Dit graag gebruikte materiaal voor interieurtoepassingen is aan beide zijden voorzien van een kunststof melamine toplaag. De lange kanten van de platen zijn afgewerkt met melamine kantstroken. Het prettige aan geplastificeerd spaanplaat is dat u een gevarieerde keuze hebt. U kunt kiezen voor kastplanken met ABS kantstrook, geplastificeerde kastplanken en hele platen. Omdat het materiaal snel versplintert, raadt Houthandelonline u wel aan om het voorzichtig te zagen met een decoupeerzaag of een cirkelzaag met een fijne zaagtand.

Wilt u nog meer tips over de toepassingen van werkbladen en geplastificeerd spaanplaat of over het toebehoren zoals bevestigingsmaterialen, beits, verf en olie? De medewerkers van Houthandelonline staan u graag te woord! De producten worden in heel Nederland en België geleverd. U kunt hen bereiken op nummer: 0226 – 744 226.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie