Afbeelding
Google maps

Dag Mama te zien in De Parel

31 oktober 2021 om 07:32 Podiumkunsten

HARDINXVELD-GIESSENDAM Dag Mama, de veelgeprezen muziektheatervoorstelling over omgaan met dementie, is in de Week van de Mantelzorg (8 tot en met 13 november) te zien in De Parel in Hardinxveld-Giessendam. De voorstelling is speciaal voor mantelzorgers, zorgverleners en andere geïnteresseerden. De voorstelling is dinsdag 9 november om 19.00 uur. Kaartjes zijn gratis verkrijgbaar via de aanmeldpagina: www.ggdzhz.nl/evenementen/theatervoorstelling-dag-mama

Deze voorstelling is speciaal voor mantelzorgers, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden en wordt in Hardinxveld-Giessendam aangeboden door de werkgroep Dementievriendelijke Gemeente (DVG). De gemeente wil de inwoners nog bewuster maken van de impact van dementie op de samenleving. Het helpt als men dementie niet alleen herkent, maar vervolgens ook iets kan betekenen voor iemand met dementie of diens mantelzorger.

De werkgroep DVG heeft zich voor de komende jaren tot doel gesteld om een dementievriendelijke samenleving te bevorderen in Hardinxveld-Giessendam. Leden van de werkgroep zijn: GGD ZHZ, Meevivenz, Waardenburgh, De lange Wei, Alzheimer café en Rivas.

Info: 06-34300678.

advertentie
advertentie