Afbeelding
Noël de Ruijter

Succesvolle Tweede Fien & Teun Dag bij Avonturenboerderij Molenwaard

3 januari 2020 om 15:24 Recreatie

GROOT AMMERS Donderdag 2 januari bezochten in totaal 80 gasten met de voornaam 'Fien' of 'Teun' de tweede Fien & Teun Dag bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Op een bijzondere wijze luidt de Avonturenboerderij het jaar 2020 in… met de tweede Fien & Teun Dag. Dit nieuwe jaar zagen ze veel bekende gezichten van de vorige Fien & Teun Dag, maar ook een diverse nieuwe. Samen met alle naamgenootjes van de themaparkkarakters Fien en Teun werd een feestelijk proostmoment georganiseerd.

Tijdens het proostmoment rond 11:00 uur heette Boerin Eva, samen met Fien & Teun, alle Fiens en Teuns en hun familie van harte welkom en werd het jaar 2020 met een glaasje kinderchampagne vrolijk ingeluid. Na het gezamenlijke fotomoment konden de Fiens en Teuns nog met de populaire themaparkkarakters op de foto en vervolgens genieten van alle activiteiten op het park.

Met deze succesvolle editie van de tweede Fien & Teun Dag zet de Avonturenboerderij de traditie gewoon voort. Op zaterdag 2 januari 2021 staat alweer de derde Fien & Teun Dag gepland.

advertentie
advertentie